Veiligheid & Gezondheid

Arena5 stelt de veiligheid en gezondheid van haar bezoekers boven alles.

 

Covid-maatregelen

We volgen de maatregelen en gezondheidsprotocollen op de voet om alle risico's uit te sluiten. Alle evenementen moeten vooraf de goedkeuring hebben gekregen van het CERM (Covid Event Risk Model), van de regering en van de gemeentelijke overheden. 

Verboden voorwerpen

Voor de algemene veiligheid worden volgende voorwerpen niet toegelaten op de site:

Wapens, messen, scherpe voorwerpen of elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd, drugs, explosieven, vuurwerk, glas, blik, brik, plastic flessen, sprays (deodorants, parfums), alcoholische en non-alcoholische dranken, voeding, camelbags/waterrugzakken, grote rugzakken (> 45 cm hoogte, > 30l inhoud), tripods (statieven), selfiesticks, drones, professionele foto-, film- en/of opname-apparatuur, tablets, drinkbussen/drankbekers/gamellen, toeters of andere voorwerpen die veel geluid maken, lasers, zaklampen, dekens, bankjes, (klap)stoelen, paraplu’s, manden, frigoboxen, (motor)fietsen, skateboards, skates, flash op smartphones, opblaasbare voorwerpen zoals strandballen en ballonnen en frisbees, huisdieren.

Een probleem

Als je tijdens het concert een probleem hebt, vraag dan onze vrijwilligers (je herkent ze aan hun zwarte t-shirts of blauwe hesjes voor de mindervalidehulp), het Rode Kruis, de security (Protection Unit) of een andere persoon die bij Arena5 werkt om hulp.

Eco

Via een Sorteer Kit (Kit de Tri) werken we op Arena5 samen met Fost Plus, Net Brussel en Leefmilieu Brussel om het zwerfvuil te verminderen en de afvalsortering tijdens evenementen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verbeteren.

Met een team, het "Eco-Team", zien wij toe op de netheid van het terrein en zorgen wij ervoor dat het afval naar behoren wordt gesorteerd. Ter plaatse vindt u 2 soorten vuilnisbakken: vuilnisbakken voor plastic afval en vuilnisbakken voor algemeen afval. Gelieve uw afval in de juiste vuilnisbak te gooien.

Als u de juiste bak niet kunt vinden of hulp nodig hebt, zoek dan zeker de leden van het Eco-Team op die een geel hesje dragen. Het afval wordt na inzameling nog eens gesorteerd door het Eco-Team indien nodig. We hebben ook glas en papier containers backstage.

Ter plaatse vindt u ook asbakken (groen en op standaard). Gooi uw sigarettenpeuken in deze asbakken; en kies tegelijkertijd het antwoord dat u het beste bevalt!

We werken ook met herbruikbare drinkbekers van Re-uz en Duvel. Vergeet niet terug langs te gaan bij de bar (rechts achteraan) om uw euro borg per beker op te halen.

"Samen > Goed sorteren > Beter recyclen”

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER