Mobiliteit

De eventlocatie Arena5 ligt op het Belgiëplein, tussen de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo. Hier zijn jouw opties voor een zorgeloze pre- en postconcert vibe. 

Adres: Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Kiss & Ride

Een Kiss & Ride is voorzien in de Miramarlaan.

Auto

GPS: Parking E, Madridlaan, 1020 Bruxelles

Fiets

Woon je in de buurt? Dan raden we je aan met de fiets naar Arena5 te komen. Fietsen kunnen gratis en veilig gestald worden.

Trein

Vanuit Brussel-Zuid: neem de rechtstreekse metrolijn 6, richting Koning Boudewijn, naar Brussels-Expo. Stap af aan de halte Heizel. Dit traject neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Vanuit Brussel-Centraal: Neem metrolijn 5 richting Erasmus. Je stapt over in het station Beekkant en neemt lijn 6 richting Koning Boudewijn. Je stapt uit in het station Heizel. Deze rit neemt ongeveer 20 minuten in beslag. 

Je kan tevens metrolijn 1 richting Weststation en overstappen in Beekkant. In Beekkant neem je dan lijn 6 richting Koning Boudewijn. Je stapt uit in het station Heizel. Deze rit neemt tevens 20 minuten in beslag.


Meer info op www.nmbs.be

Metro

Arena 5 is gemakkelijk te bereiken met de metro. Neem lijn 6 richting Koning Boudewijn en stap af aan de halte Heizel. Dit station bevindt zich op enkele minuten te voet van onze paleizen.


Meer info op www.mivb.be

Tram

Tramlijn 7 van de MIVB stopt aan Brussels Expo. Neem de tram richting Heizel en stap af aan de terminus.

De trams 51 en 93 stoppen aan het Koning Boudewijnstadion. Tram 3 (Esplanade) stopt in de Meysselaan.


Meer info op www.mivb.be

Bus

De buslijnen 14, 83 en 88 richting Heizel stoppen aan Brussels Expo. Stap af aan halte 'Heizel’ (terminus).


Meer info op www.mivb.be

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER