Over ons

Tussen de statige Tentoonstellingspaleizen op het Belgiëplein in Brussel, stomen organisatoren Greenhouse Talent, Brussels Expo en het team van Les Ardentes een tweede editie van Arena5 klaar! Arena5 verwelkomt nationale en internationale artiesten in het prachtige decor van een openluchttheater, met zicht op het Atomium en de Paleizen in art-decostijl. 

Wettelijke bepalingen

H-PARK is de organisator van de events die in Arena5 geprogrammeerd worden. H-PARK is een besloten vennootschap met zetel in 1020 Brussel, Belgiëplein 1, en ondernemingsnummer 0768.911.872. Btw-nummer: BE0768.911.872
U kunt contact met ons opnemen via info@arena5.be 

De namen, afbeeldingen, logo’s en elk ander onderscheidend teken op deze website zijn beschermd door intellectueel eigendom. De naam 'ARENA5’ is van H-PARK. Elk gebruik of reproductie, geheel of gedeeltelijk, van inhoud op de website is onderworpen aan voorafgaande schriftelijke toestemming van H-PARK.

Deze website is toegankelijk via de domeinnaam www.arena5.be, die eigendom is van en beheerd wordt door H-PARK. H-PARK behoudt zich het recht voor om op elk moment elk kenmerk van de website te wijzigen, op te schorten of te onderbreken, inclusief de beschikbaarheid van eender welke functionaliteit en/of inhoud. H-PARK kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de opschorting of tijdelijke of permanente onderbreking, geheel of gedeeltelijk, van de website, noch voor om het even welke schade of verlies van gegevens die u leidt tijdens het gebruik van deze website.

 

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER