Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

  • De ingang bevindt zich bij Entrance C. Een team is daar ter plaatse om uw ticket te scannen. Vergeet deze niet uit te printen of op uw smartphone mee te nemen.


Toegankelijkheid mensen met een beperking

  • De belangrijkste bewegwijzering ter plaatse wordt op 2,5 m boven de grond geplaatst om zichtbaar te zijn en een aantal stoep oprijplaten zijn buiten de site aanwezig om het hele traject goed toegankelijk te maken.
  • Met de steun van Plain-Pied en de COCOF - Phare, levert Arena5 extra inspanningen om de concerten toegankelijk te maken voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving.
  • Een team van vrijwilligers, die blauw hesje dragen, zal klaarstaan om u te helpen als u dat nodig hebt. Of het nu hulp is van de parking naar de ingang van het terrein, binnen het terrein tussen de zones of naar het toilet. Als u hulp nodig hebt, kunt u altijd een personeelslid of de beveiliging aanspreken.
  • Er zijn twee PBM zones waar bezoekers met een handicap van het concert kunnen genieten. Het platform is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en een begeleider, maar ook voor bezoekers die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), bezoekers met nanisme, een visuele beperking e.a.
  • Een PBM-toilet is beschikbaar in het Paleis 6, aan de linkerkant van de site als u naar het podium kijkt. U kunt er geraken via de Rode Kruis doorgang.
  • Enkele rolstoelen zijn ter plaatse beschikbaar. Deze worden bediend door onze vrijwilligers in blauwe hesjes. Het is mogelijk om een rolstoel vanaf de parking te verkrijgen met de hulp van een vrijwilliger.

 

Tickets PBM

Reserveer uw PBM tickets (max. 2 per bestelling) door een e-mail te sturen naar tickets@arena5.be.

 

Parking PBM

Er zijn meerdere parkings aanwezig rondom Arena5. Gelieve de voorkeur te geven aan Parking T, want deze ligt het dichtst bij de ingang en heeft een aantal gehandicaptenplaatsen. 

 

Plattegrond site

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER