Tweede editie voor Arena5

Arena5 is back deze zomer met bruisende line-up! 

Arena5 is de prachtige open-air summer arena die opnieuw dé zomerse hotspot wordt voor muziek- en cultuurliefhebbers in Brussel en ver daarbuiten. Het podium met adembenemend zicht op het Atomium bevindt zich op het Belgiëplein, te midden van de statige Tentoonstellingspaleizen van Brussels Expo. De bontgekleurde line-up heeft voor ieder wat wils: van jazz en funk over Franse pop en rap tot wereldmuziek en zelfs een streepje electro

Van 30 juni tot en met 24 juli neemt Arena5 je mee op een onvergetelijke muzikale trip: jazz-icoon Herbie Hancock (30.06) trapt Arena5 op gang, gevolgd door Franse helden Jaques & Thomas Dutronc (1.07). De benen gooi je los op de tijdloze eletrogolven van het Parijse dj-duo Polo & Pan (3.07). Arena5 trilt verder op de funky tunes van Nile Rodgers & CHIC met Dimitri From Paris (6.07) die de avond afsluit met een stevig feestje. De crème de la crème van de Franse hip hop/rap strikten we met IAM (15.07) en MC Solaar (16.07). Vianney (20.07) fluistert dan weer de mooiste Franse liedjes in je oor. Gilberto Gil (24.07) sluit Arena5 af met één groot bont Braziliaans familiefeest. Boek nu je tickets voor een zinderende zomer in Brussel!

Houd deze pagina en onze socials goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes…

Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je geen updates mist over evenementen van Arena5.

Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER